U organizaciji BNZH-a i BNV-a: Tribina “Bošnjaci otvoreno” 11. februara u Zagrebu
Društvo Istaknuto

U organizaciji BNZH-a i BNV-a: Tribina “Bošnjaci otvoreno” 11. februara u Zagrebu

Bošnjačka nacionalna zajednica za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju u saradnji s Bošnjačkim nacionalnim vijećem organizirat će tribinu pod nazivom “Bošnjaci otvoreno” koja će se održati 11. februara/veljače s početkom u 19 sati u prostorijama BNZH na adresi Ilica 54.

Bit će ovo prva u nizu od ciklusa tribina koje će organizirati ove dvije organizacije u nadolazećem periodu. Svaka tribina donosit će različit sadržaj i održavat će se u različitim dijelovima Zagreba.

Za komentar na temu održavanja tribina smo upitali Armina Hodžića, predsjednika BNV-a: “U saradnji s kolegama iz BNZ-a u protekle četiri godine odradili smo puno projekata i pokrenuli mnoge inicijative. Sada je vrijeme da s našim ljudima komuniciramo šta smo radili i da nam oni kažu jesu li zadovoljni s time.”

Komentar smo tražili i od Adisa Keranovića, predsjednika BNZ-a za Grad Zagreb i Zagrebačku županiju:

“U proteklih nekoliko godina na razini Grada Zagreba i Zagrebačke županije korektno smo i uspješno sarađivali na mnogim projektima, od velikih poput popisa stanovništva pa sve do manjih poput jednodnevnih izložbi, promocija knjiga i mnogih drugih manifestacija. Našim Bošnjakinjama i Bošnjacima želimo pokazati šta smo radili i kako smo radili te od njih čuti povratne informacije, da ocijene šta je bilo dobro, šta loše te da predlože daljnje inicijative i projekte.”