Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Ovi uvjeti opisuju pravila i propise za upotrebu web stranice Bosna.hr. Pristupom na ovu web stranicu pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Ne nastavljajte koristiti bosna.hr ako se ne slažete sa svim uvjetima i odredbama navedenim na ovoj stranici. Pristup portalu Bosna.hr i njegovim sadržajima dozvoljen je svim osobama bez obzira na dob, osim ako nije drugačije naglašeno.

Autorska prava

Bosna.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Pored autorskog sadržaja portala, na portalu bosna.hr se objavljuju i vijesti iz drugih medija, cjelovite ili djelomično navedene i kao takve predstavljaju autorsko vlasništvo navedenih medija.

Nije dozvoljeno nikakvo neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava ili navođenja izvora, te se smatra kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Bosna.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Korištenjem sadržaja web portala korisnik prihvata sve rizike koji nastaju iz takvog korištenja te se obvezuje koristiti sadržaj isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Bosna.hr zadržava pravo izmjene ovih Uslova korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama

Privatnost korisnika

Bosna.hr može prikupljati informacije, uključujući i osobne podatke, koje drugi pružaju o vama, kada koriste Bosna.hr ili dobivaju informacije iz drugih izvora i kombiniraju ih s informacijama koje prikupljamo. Sve podatke koje sakupi o korisniku, Bosna.hr neće davati na uvid trećoj strani osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.

Bosna.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o internet-provideru) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Portal koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao Portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio onima koji ga posjećuju. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojim posjetiocima.